Search found 305 matches

by admin
Mon May 04, 2020 11:48 am
Forum: FAQ
Topic: No data from hedgehog in IA mode
Replies: 2
Views: 3463

Re: No data from hedgehog in IA mode

Hello I ordered right now "Starter IA-04-2D-Badge Set" newly after the fail to making the IA mode with "3 pcs of Beacon HW v4.9 and 1 pcs of Beacon Mini-RX". I will try once to compare my current setup and the setup of your "Starter IA-04-2D-Badge Set" after receiving package. BTW, I would like to ...
by admin
Mon May 04, 2020 11:46 am
Forum: FAQ
Topic: No data from hedgehog in IA mode
Replies: 2
Views: 3463

Re: No data from hedgehog in IA mode

Hello I ordered right now "Starter IA-04-2D-Badge Set" newly after the fail to making the IA mode with "3 pcs of Beacon HW v4.9 and 1 pcs of Beacon Mini-RX". I will try once to compare my current setup and the setup of your "Starter IA-04-2D-Badge Set" after receiving package. BTW, I would like to ...
by admin
Sun May 03, 2020 8:38 pm
Forum: FAQ
Topic: Find distance
Replies: 1
Views: 3076

Re: Find distance

If the fixed beacon moves, does the accuracy of the distance measurement between the fixed beacon and the mobile beacon decrease a lot? I want to find the distance between two beacons by giving a fixed beacon to a person and installing a mobile beacon on the robot. And is it possible to pass this d...
by admin
Tue Dec 03, 2019 8:55 pm
Forum: FAQ
Topic: Beacon not powering on
Replies: 1
Views: 2542

Re: Beacon not powering on

Hello! My beacon which was set up as a hedgehog is refusing to power on. I do not see LED2 blinking on startup nor do I see it blinking after. Dashboard also has also frozen at connecting and cant seem to put it to sleep. Any fixes? 1) What type of beacon do you have? Photos? 2) Is it really on?
by admin
Tue Dec 03, 2019 8:54 pm
Forum: FAQ
Topic: studnet project
Replies: 1
Views: 2799

Re: studnet project

Hello together :D I have a project to build an autonomous robot for a package delivery system. We get a simulated carton town like on the picture. The city is 10-Meter-long and 7 Meter width. The streets have a width of 40 cm. Our robot is not allowed to get any information of his position outside ...
by admin
Tue Dec 03, 2019 8:50 pm
Forum: FAQ
Topic: strange behaviour, accuracy problem
Replies: 1
Views: 2452

Re: strange behaviour, accuracy problem

yes, please ignore the first screenshot. I tried to change the hedge mobile beacons, same result > random positions. It is very annoying, because now i used in a sterile environment (no pepople in room, and the beacons in LOS), our target is a catering robot (lot of people, lot of tables in restaur...
by admin
Wed Oct 23, 2019 11:58 am
Forum: FAQ
Topic: System reliability inquiry
Replies: 2
Views: 2991

Re: System reliability inquiry

Very quick response: - You have built 2 2D submaps. But 2D submap assumes only one semi-plane - see the "nose" showing the direction. But you seem to go on the opposite side of the plane. You can't do that - Was it TDMA configuration? IA or NIA? - If you have just an open space, basic 2D submap woul...
by admin
Sun Oct 06, 2019 2:54 pm
Forum: FAQ
Topic: Looking for transceiver (antenna) for airborne mobile robot
Replies: 0
Views: 10312

Re: Looking for transceiver (antenna) for airborne mobile robot

I have a rocket-shaped (tube-shaped) mobile 20mm in diameter. From a base-unit, 600yards away, I want to be able to send two floats (call it x and y) every 1/60th of a second (60Hz data rate [or faster]) to a pic chip such as the below pic chip that is inside the mobile. https://www.mouser.com/data...
by admin
Thu Oct 03, 2019 3:09 pm
Forum: FAQ
Topic: Static Beacons positions
Replies: 1
Views: 3545

Re: Static Beacons positions

I have 5 static Beacons which are being detected by the dashboard but there position is showing 0,0. Even though I have placed as per the documentations and are more than 5m apart from eachother. I have updated all the beacons and dashboard. All works at same frequency then also this problem persis...
by admin
Thu Oct 03, 2019 3:07 pm
Forum: FAQ
Topic: tracking error
Replies: 1
Views: 3238

Re: tracking error

Hello, 1) For me, this looks like there is an obstacle and the direct line of hearing/sight requirement is not met. If you are saying, that it is perfectly empty, then, it is even more strange ... - I would open embedded Oscilloscope and check one by one stationary beacons that is getting the signal...